Hogeschool INHOLLAND staat midden in de maatschappij en speelt gericht in op de vraag naar grenzeloos hoger onderwijs en toegepaste kennis. Met ruim 140 opleidingen verspreid over de Randstad, zijn we groot maar ook dichtbij.

Hogeschool INHOLLAND Delft is een kenniscentrum voor natuurlijke omgeving, land- & tuinbouw, techniek & logistiek en voeding & management. Bij ons krijgen studenten de kans om hun talenten breed te ontwikkelen. We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze opleidingen en zijn niet bang om risico’s te nemen. Vernieuwingen krijgen dan ook volop de ruimte.

Wij zijn een open, sociale en ambitieuze hogeschool. Maatschappelijk betrokken en toegankelijk voor iedereen. En we staan midden in de maatschappij. Letterlijk, door de plek op de landkaart en figuurlijk, door onze manier van onderwijs. Gebeurtenissen in de wereld vertalen we naar de opleiding. Hogeschool INHOLLAND Delft biedt een breed scala aan agrarische en technische opleidingen op hbo-niveau. We zijn al jaren gespecialiseerd in duaal onderwijs; dé combinatie van werken en studeren.

De volgende opleidingen worden in Delft aangeboden:
Voltijd
Duaal
 

Bedrijfskunde & Agribusiness
Food & Business
Logistiek en Technische Vervoerskunde
Technische Informatica
Bedrijfswiskunde
Voedingsmiddelentechnologie
Dier- & Veehouderij
Tuin- & Akkerbouw
Biotechnologie
Horticulture (Engelstalig)
Milieukunde
Plattelandsvernieuwing
Ruimtelijke Ordening & Planologie
Bos- & Natuurbeheer
Luchtvaarttechnologie
Scheepsbouwkunde
Small Business & Retail Management

Naar de INHOLLAND Delft Website