Yacht is in Nederland marktleider op het gebied van (project)detachering, interim-management en werving & selectie. Vanuit veertien kantoren in Nederland faciliteert Yacht de markt met een netwerk van ruim 3.000 hoogopgeleide en ervaren interim-professionals. Ieder met unieke kennis en ambities.

Kernactiviteit
Yacht vindt en plaatst ervaren, hoogopgeleide vakspecialisten. Professionals met de ambitie om zich persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. Yacht-professionals zijn snel inzetbaar door heel Nederland. Ze hebben een hbo- of universitaire opleiding en minimaal drie jaar werkervaring binnen hun vakgebied.

Vakgebieden
Yacht bemiddelt voor het bedrijfsleven, de overheid en non-profitorganisaties in dertien vakgebieden. Wij leveren specialisten in Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Finance, Human Resource Management, ICT, Legal, Logistics, Marketing & Communicatie, Procurement, Sales, Technische Automatisering en Werktuigbouwkunde.

Thema's
Yacht ontwikkelt diverse specialised services. Deze multidisciplinaire teams van professionals zijn gespecialiseerd in actuele thema's. Bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen op specifieke markten, of veranderingen in wet- en regelgeving.

Werkvormen
Ervaren professionals kunnen via Yacht op een aantal manieren worden ingeschakeld:

   • Detachering
   • Werving en selectie
   • Interim-management
   • Freelance

Onderdeel van Randstad Holding
Yacht is onderdeel van Randstad Holding NV. Randstad Holding NV is gespecialiseerd in flexibel werk en human-resourcesdiensten en heeft groepsmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. Randstad Holding is genoteerd aan de AEX van Euronext Amsterdam.


Naar de Yacht Website