Fjällräven, een sterk outdoormerk.

Fjällräven creëert en ontwikkelt uitrusting die geschikt is voor onder andere de Scandinavische bergwereld. Onze Trekking serie bevat duurzame, goed ademende en betrouwbare kleding voor trektochten en outdoor activiteiten bij wisselende weersomstandigheden.

Travel - Bevat alles voor een zorgenloze reis. De kleding houdt u onderweg droog en fris, biedt bescherming tegen de UV-stralen van de zon, droogt snel en voelt aangenaam aan, ook als u bezweet bent. Bovendien neemt de kleding weinig ruimte in uw bagage in.

Ook voor accessoires, rugzakken, tenten en slaapzakken kunt u bij ons terecht. De hele collectie staat op www.fjallraven.com.

Fjällräven steunt nog meer duurzame projecten!

Nieuwe genetische analyses die zijn uitgevoerd bij het Zoölogische instituut van de Universiteit van Stockholm tonen aan dat het voortbestaan van de poolvos in Scandinavië nog ernstiger wordt bedreigd is dan tot nu toe werd aangenomen. Er is een door de EU gefinancierd project gaande, SEFALO genaamd, dat het behoud van de poolvos beoogt. Fjällräven ondersteunt dit project al geruime tijd en nu starten we de campagne “Save the Arctic Fox” om meer geld in te zamelen voor SEFALO.

Het speciale “Save the Arctic Fox” T-shirt is te koop in speciale winkels gedurende het voorjaar van 2007. Van elk verkocht T-shirt gaan 50 Zweedse kronen naar het Zweedse poolvosproject SEFALO.

U kunt het project ook financieel steunen door storting van een bedrag naar keuze op: postgironummer 833 13 74-2. Uw geldelijke bijdrage komt in zijn geheel ten goede van SEFALO.

Het behoud van de Scandinavische poolvossenstam is voor ons bij Fjällräven een uitermate belangrijk vraagstuk en het project is een uiting van onze niet aflatende betrokkenheid bij het behoud van het unieke natuurgebied dat de Scandinavische bergwereld vertegenwoordigt.

Meer informatie over de poolvos en het Project Poolvos SEFALO+ vindt u hier.

   
Naar de Fjällräven Website