De Travel Clinic levert medische diensten bij reizen naar of verblijf in de (sub)tropen. U kunt bij ons terecht voor vaccinaties/inentingen, keuringen, begeleiding en medisch advies. Zowel particulieren als werkgevers zijn welkom. Wij werken op afspraak, ook bij de vaccinatie polikliniek.
Reizigers

Vakantiegangers, wereldreizigers, zeilers, expats, zakenreizigers, voor iedereen die op reis gaat geldt de vraag: hoe blijf ik tijdens mijn reis en verblijf over de grens gezond? Om te beginnen door een goede voorbereiding. Bij de Travel Clinic Havenziekenhuis kunt u terecht voor algemene reisadviezen, vaccinaties, malariamiddelen, reisbenodigdheden en gezondheidsadvies op maat.

Werkgevers
Voor bedrijven heeft de Travel Clinic Havenziekenhuis diverse diensten die de uitzending van medewerkers naar het buitenland ondersteunen. Daarmee gaan werknemers goed beschermd op reis en krijgt u ter plaatse assistentie bij vragen op het gebied van gezondheidszorg.

Deskundig advies
Medewerkers van de Travel Clinic Havenziekenhuis zijn speciaal opgeleid voor het geven van maatwerkadvies over gezondheidszorg in het buitenland. De medische adviezen, consulten en kwaliteitsbewaking zijn in handen van onze internisten en tropenartsen.

Op de Travel Clinic website vindt u alle informatie die nodig is voor een optimale voorbereiding op uw reis naar de tropen. Een reisadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie, verdient echter de voorkeur.

Naar de Travelclinic Website